Om oss

Vi startade 1 maj 1988 då vi övertog en befintlig liten djurbutik på Karlslundsgatan i Örebro.
Efter några år flyttade vi till Lövstagatan till en dubbelt så stor butik.
Ytterligare ett par år senare flyttade vi in i en ännu större lokal på Engelbrektsgatan där vi höll till i sju års tid, tills vi hösten 1999 bestämde oss för att utöka ytterligare och hamnade till sist på Elementvägen på Aspholmen, där vi fortfarande finns.

Lokalen på Aspholmen var då ca 650 kvm och det dröjde inte allt för många år förrän vi behövde ännu mer yta. 2008 flyttade företaget i lokalen bredvid och vi fick då möjlighet att utöka vår lokal utökad till nuvarande ca 1100 kvm.

2003 öppnade vi även en helt ny butik i Karlstad, som efter samma utveckling, nu har flyttat några gånger och idag har vi landat på Blockgatan 8, på Våxnäs, i en lokal på närmare 600kvm.

Vi säljer enbart hund- och kattrelaterade produkter och har numera över 10 000 artiklar i lager. Vår ambition är att kunna tillhandahålla kvalitetsprodukter som kanske inte finns i varje annan djurbutik och därför importerar vi själva flera produkter från bla Norge, Tyskland, England och USA.

Vi försöker anpassa vårt sortiment efter våra kunders önskemål, och hjälper gärna till att beställa special produkter, som kanske inte finns i vårt lager normalt.

Vi är specialiserade på pälsvård för katter och håller då och då pälsvårdskurser runt om i landet. Vi har även haft kurser i Polen, Brasilien och på Island.

Vår suveräna personal hjälper Dig gärna att hitta rätt bland tillbehör och foder till alla hundar och katter! Vi har lång erfarenhet från både hund- och kattuppfödning samt utställningar.

Välkommen in och låt oss hjälpa Dig!

 

 

Annons